U bent niet ingelogd : inloggen

Nieuws

Home

  .....lees meer.

NIEUWSFLASH 1 en 2 2018

Beste leden, Via de nieuwsbrieven informeren wij u graag over actuele zaken die spelen op ons bedrijventerrein. De nieuwsbrieven zijn op het besloten gedeelte van de website geplaatst. U moet ingelogd zijn om deze nieuwsbrieven te kunnen lezen. Voor vragen of opmerkingen kunt u terecht bij het secretariaat: info@steenakker-breda.nl Veel leesplezier! &n.....lees meer.

aanbestedingsbeleid gemeente Breda

Graag wijzen wij u erop dat er sinds vorige week een Inkooppagina op de gemeentelijke website (https://www.breda.nl/inkoop-en-aanbesteding) is geplaatst, waar ook wordt verwezen naar de aanbestedingsplanning 2018. .....lees meer.

De buiten beter app

De buiten beter app Er is een gratis app ontwikkeld waarmee je simpel met iedere smartphone diverse schades kunt melden. De melding gaat automatisch naar het meldpunt van de gemeente Breda. Denk hierbij aan: - vuurwerkschade - losliggende stoeptegels - hondenpoep - kapotte lantaarnpalen - kapotte.....lees meer.

Toekomstgericht ondernemen op Steenakker Breda

artikel Bode oktober 2107.....lees meer.

brief Platform BV Breda

Brief Platform BV Breda.....lees meer.

brief bereikbaarheidsapp

 In oktober zijn de ‘Bredase Meetweken’.....lees meer.

Nieuwsbrief 2-2017

Nieuwsbrief 2-2017.....lees meer.

Nieuwsbrief 1-2017

In deze nieuwsbrief o.a. : Woordje van de voorzitter BiZ-activiteiten ALV 26 oktober 2017 Nieuwe leden stellen zich voor Informatie van de Parkmanager   .....lees meer.

Stichting Platform BV Breda versterkt samenwerking tussen bedrijfsleven, gemeente en onderwijs in Breda

Stichting  “Platform BV Breda” is vanaf  1 januari 2017 gestart om het vestigingsklimaat in Breda verder te versterken. Het platform wil krachten bundelen  tussen ondernemers, overheid (gemeente) en onderwijs door de samenwerking tussen de “3 O’s” te intensiveren.  Het platform fungeert als een kennisbank voor de bedri.....lees meer.

BIZ 2017-2021 is een feit!

Op donderdag 22 december 2016  is door de notaris bekend gemaakt dat onder de bedrijven van bedrijventerrein Steenakker voldoende draagvlak is voor het continueren van een Bedrijveninvesteringzone (BIZ). Het instellen van de 2e  BIZ Steenakker zal per 1 januari 2017 plaatsvinden. .....lees meer.

ondersteuning subsidieaanvraag zonnepanelen op uw bedrijfspand

De gemeente Breda heeft een ambitieuze klimaatdoelstelling om CO2-neutraal te zijn in 2044 .....lees meer.
Op 25 mei gelden er nieuwe regels i.v.m uw privacy. Elke organisatie in de EU moet een privacyverklaring hebben waarin precies staat wat wij met uw gegevens doen.