U bent niet ingelogd : inloggen

Nieuws

Omgevingsvisie Breda 2040

Breda, sterk en veerkrachtig Omgevingsvisie Breda 2040 In Breda staan we voor urgente maatschappelijke opgaven. Grote en complexe opgaven zoals klimaatverandering, energietransitie, circulaire economie, bereikbaarheid en woningbouw zullen Breda flink veranderen. Deze opgaven zijn niet meer op zichzelf staand op te lossen, maar grijpen in elkaar. Met de Omgevingsvisi.....lees meer.

aanbestedingsbeleid gemeente Breda

Graag wijzen wij u erop dat er sinds vorige week een Inkooppagina op de gemeentelijke website (https://www.breda.nl/inkoop-en-aanbesteding) is geplaatst, waar ook wordt verwezen naar de aanbestedingsplanning 2018. .....lees meer.

De buiten beter app

De buiten beter app Er is een gratis app ontwikkeld waarmee je simpel met iedere smartphone diverse schades kunt melden. De melding gaat automatisch naar het meldpunt van de gemeente Breda. Denk hierbij aan: - vuurwerkschade - losliggende stoeptegels - hondenpoep - kapotte lantaarnpalen - kapotte.....lees meer.

Toekomstgericht ondernemen op Steenakker Breda

artikel Bode oktober 2107.....lees meer.

brief Platform BV Breda

Brief Platform BV Breda.....lees meer.

brief bereikbaarheidsapp

 In oktober zijn de ‘Bredase Meetweken’.....lees meer.

Stichting Platform BV Breda versterkt samenwerking tussen bedrijfsleven, gemeente en onderwijs in Breda

Stichting  “Platform BV Breda” is vanaf  1 januari 2017 gestart om het vestigingsklimaat in Breda verder te versterken. Het platform wil krachten bundelen  tussen ondernemers, overheid (gemeente) en onderwijs door de samenwerking tussen de “3 O’s” te intensiveren.  Het platform fungeert als een kennisbank voor de bedri.....lees meer.

BIZ bouwt verder in 2022-2026

Met trots kunnen wij u melden dat we met ruime meerderheid van stemmen (97 vóór en 7 tegen) de BIZ stemming hebben afgerond! .....lees meer.

ondersteuning subsidieaanvraag zonnepanelen op uw bedrijfspand

De gemeente Breda heeft een ambitieuze klimaatdoelstelling om CO2-neutraal te zijn in 2044 .....lees meer.