U bent niet ingelogd : inloggen

Nieuws

NIEUWSFLASH 1-2018

Via deze Nieuwsflash informeren wij u graag over: de ervaringen van onze voorzitter, John Polling, met het Klimaatfonds, de nieuwe wet op de privacy en de adressen op de website, informatie van de gemeente, informatie Platform BV Breda, Golfmiddag en ALV 2018   .....lees meer.

aanbestedingsbeleid gemeente Breda

Graag wijzen wij u erop dat er sinds vorige week een Inkooppagina op de gemeentelijke website (https://www.breda.nl/inkoop-en-aanbesteding) is geplaatst, waar ook wordt verwezen naar de aanbestedingsplanning 2018. .....lees meer.

De buiten beter app

De buiten beter app Er is een gratis app ontwikkeld waarmee je simpel met iedere smartphone diverse schades kunt melden. De melding gaat automatisch naar het meldpunt van de gemeente Breda. Denk hierbij aan: - vuurwerkschade - losliggende stoeptegels - hondenpoep - kapotte lantaarnpalen - kapotte.....lees meer.

Werkzaamheden fietspad Backer en Ruebweg - Walpad

Werkzaamheden fietspad Backer en Ruebweg - Walpad Vanaf week 47 gaan er werkzaamheden plaatsvinden aan het fietspad langs de Backer en Ruebweg in Breda, waarvoor een tijdelijke verkeersmaatregel nodig is om de werkzaamheden veilig te kunnen laten uitvoeren. .....lees meer.

Toekomstgericht ondernemen op Steenakker Breda

artikel Bode oktober 2107.....lees meer.

brief Platform BV Breda

Brief Platform BV Breda.....lees meer.

brief bereikbaarheidsapp

 In oktober zijn de ‘Bredase Meetweken’.....lees meer.

Nieuwsbrief 2-2017

Nieuwsbrief 2-2017.....lees meer.

Nieuwsbrief 1-2017

In deze nieuwsbrief o.a. : Woordje van de voorzitter BiZ-activiteiten ALV 26 oktober 2017 Nieuwe leden stellen zich voor Informatie van de Parkmanager   .....lees meer.

afsluiting knooppunt Hooipolder tot afrit Oosterhout

Geachte mevrouw, heer,   In de bijlage vindt u informatie omtrent de afsluiting van WPP56017 A27 HRL Knooppunt Hooipolder tot afrit Oosterhout (19)   De weekendafsluiting is gepland op:   Startdatum / tijd          : zaterdag 6 mei 2017; 21.00 uur      Einddatum / tijd &n.....lees meer.

Stichting Platform BV Breda versterkt samenwerking tussen bedrijfsleven, gemeente en onderwijs in Breda

Stichting  “Platform BV Breda” is vanaf  1 januari 2017 gestart om het vestigingsklimaat in Breda verder te versterken. Het platform wil krachten bundelen  tussen ondernemers, overheid (gemeente) en onderwijs door de samenwerking tussen de “3 O’s” te intensiveren.  Het platform fungeert als een kennisbank voor de bedri.....lees meer.

BIZ 2017-2021 is een feit!

Op donderdag 22 december 2016  is door de notaris bekend gemaakt dat onder de bedrijven van bedrijventerrein Steenakker voldoende draagvlak is voor het continueren van een Bedrijveninvesteringzone (BIZ). Het instellen van de 2e  BIZ Steenakker zal per 1 januari 2017 plaatsvinden. .....lees meer.

ondersteuning subsidieaanvraag zonnepanelen op uw bedrijfspand

De gemeente Breda heeft een ambitieuze klimaatdoelstelling om CO2-neutraal te zijn in 2044 .....lees meer.