U bent niet ingelogd : inloggen

Nieuws

onderhoud Stulenmeijerbrug 3-20 augustus

Onderhoud aan Stulenmeijerbrug   De Stulenmeijerbrug is aan groot onderhoud toe. Daarom werkt de gemeente van donderdag 3 augustus tot en met zondag 20 augustus aan de brug. De Stulenmeijerbrug ligt in de Backer en Ruebweg (noordelijke rondweg) en overbrugt de rivier de Mark. Tijdens het werk blijft auto- en fietsverkeer over 1 rijbaan mogelijk. In de nac.....lees meer.

Nieuwsbrief 1-2017

In deze nieuwsbrief o.a. : Woordje van de voorzitter BiZ-activiteiten ALV 26 oktober 2017 Nieuwe leden stellen zich voor Informatie van de Parkmanager   .....lees meer.

afsluiting knooppunt Hooipolder tot afrit Oosterhout

Geachte mevrouw, heer,   In de bijlage vindt u informatie omtrent de afsluiting van WPP56017 A27 HRL Knooppunt Hooipolder tot afrit Oosterhout (19)   De weekendafsluiting is gepland op:   Startdatum / tijd          : zaterdag 6 mei 2017; 21.00 uur      Einddatum / tijd &n.....lees meer.

Stichting Platform BV Breda versterkt samenwerking tussen bedrijfsleven, gemeente en onderwijs in Breda

Stichting  “Platform BV Breda” is vanaf  1 januari 2017 gestart om het vestigingsklimaat in Breda verder te versterken. Het platform wil krachten bundelen  tussen ondernemers, overheid (gemeente) en onderwijs door de samenwerking tussen de “3 O’s” te intensiveren.  Het platform fungeert als een kennisbank voor de bedri.....lees meer.

BIZ 2017-2021 is een feit!

Op donderdag 22 december 2016  is door de notaris bekend gemaakt dat onder de bedrijven van bedrijventerrein Steenakker voldoende draagvlak is voor het continueren van een Bedrijveninvesteringzone (BIZ). Het instellen van de 2e  BIZ Steenakker zal per 1 januari 2017 plaatsvinden. .....lees meer.

ondersteuning subsidieaanvraag zonnepanelen op uw bedrijfspand

De gemeente Breda heeft een ambitieuze klimaatdoelstelling om CO2-neutraal te zijn in 2044 .....lees meer.