U bent niet ingelogd : inloggen

01-01-1970 Home

Welkom op de website van BedrijvenInvesteringsZone (BIZ) Steenakker.

In december 2016 hebben de leden van het bedrijventerrein gestemd voor het voortzetten van de BiZ. Na de oprichting van BiZ Steenakker in 2012 is de tweede periode een feit (zie verder ook onder ‘Nieuws’ en de button 'BiZ Steenakker'). Via de voormalige Experimentenwet Bedrijvenindustriezones wordt door BiZ Steenakker elke ondernemer door een eerlijk en evenredig systeem op basis van de WOZ waarde aangeslagen. Zonder uitzondering draagt zo elke ondernemer op het bedrijventerrein bij aan een zich in optimale staat bevindend, schoon en veilig bedrijventerrein. De BiZ-bijdrage komt rechtstreeks ten goede aan de ondernemers op het bedrijventerrein.
De organisatie en uitvoering van BiZ Steenakker is in handen van een Bestuur dat door de Algemene Ledenvergadering wordt aangesteld en dat zich volgens een rooster van aftreden verplicht tot een geregeld wisselende bezetting.
 
Het bestuur hanteert het ‘Meerjarenplan 2017 – 2021’ als het beleidsstuk waarin de missie, visie en doelstellingen van BiZ Steenakker werden opgetekend. Het plan stelt eisen aan het beheer van kwaliteit, veiligheid en bestuurbaarheid van het terrein. Bij het beheer van het bedrijventerrein dienen deze eigenschappen door het bestuur op transparante wijze worden vormgegeven en in goed overleg met belanghebbenden te worden geëvalueerd in een jaarlijkse Algemene Ledenvergadering.
 
Heeft u vragen of opmerkingen? Dan graag een e-mail aan het secretariaat:
info@steenakker-breda.nl.
Wij zijn u graag van dienst.
 
Voor meer informatie betreffende de wettelijke grondslagen kunt terecht bij Rijksoverheid via:
http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/overvallen-straatroof-en-inbraak/bedrijveninvesteringszone