U bent niet ingelogd : inloggen

12-07-2017 historische fietstocht voor mensen op Steenakker

Uitnodiging voor de mensen op Steenakker om mee te fietsen met een leuke historische korte fietstocht.
Beste leden,
Sinds de laatste ALV ben ik er trots op als voorzitter gekozen te zijn van Steenakker. De meesten van jullie weten dat ik ook wat aan het vechten ben tegen leukemie maar dat dit ondergeschikt is aan de schoonheid van het leven en de zo belangrijke sociale contacten met elkaar.   
Inmiddels is het heerlijk weer en genieten we van een mooie zomer. Op Steenakker wordt er toch ook nog hard gewerkt en vandaar het initiatief om iets te organiseren waarin we elkaar wat beter leren kennen door samen iets te doen. Het idee is om een ontspannen fietstocht te maken langs de mooie plekjes van Breda.
Iedereen van Steenakker is welkom om op de fiets (maakt niet uit wat voor type) met ons mee te rijden. U bent hierbij van harte uitgenodigd om met ons op woensdag 12 juli een mooi stukje Breda te fietsen. Gezinsleden mogen gewoon mee. We zorgen voor een pre-start broodje en een drankje rond 16:30 bij ons op het bedrijf aan de Laagsteen 15 te Breda zodat we om 17:00 kunnen vertrekken. We zorgen ook onderweg voor wat versnaperingen en we maken er een leuke tocht van met voldoende stopmomenten waarin ik wat vertel over de geschiedenis en het gebied waar we op dat moment zijn. Rond 18:45 zijn we weer terug. De lengte is 20 km. en gemakkelijk voor iedereen vol te houden.
Er zijn geen kosten aan verbonden. Wel graag opgeven dat je met ons meefietst zodat we rekening kunnen houden met de fourage. Opgeven bij voorkeur via e-mail j.polling@xit.nl met als onderwerp “ik fiets mee op 12 juli” ,met je naam, eventuele andere deelnemers en bedrijfsnaam.
Graag tot ziens op 12 juli aanstaande.
Met sportieve groet, John Polling
Voorzitter Steenakker